Jessie J

Jessie J pregateste lansarea unei noi piese

Jessie J

Jessie J

Cantareata britanica Jessie J munceste de zor la noul ei proiect muzical. Ea se afla momentan in Los Angeles, acolo unde isi inregistreaza noul single.

Jessie J isi tine fanii la curent, dandu-le constant vesti pe reteaua de socializare Instagram. Ultima postare este un filmulet, care o infatiseaza pe artista in timp ce aceasta ne canta cateva secunde din viitorul sau single. Alaturi de aceasta postare, Jessie a adaugat mesajul: “Iti multumesc @Mattkoma pentru ca ai compus acest cantec! Astept cu nerabdare ca intreaga lume sa il auda! Aaaahhh!”, reiesind din acesta ca este foarte multumita de rezultatul final, fiind sigura ca va avea succes garantat.

Talentata cantareata a marturisit, tot pe Instagram ca proiectul la care lucreaza in prezent este cel mai grandios material la care a lucrat pana acum.

Din pacate mai multe detalii despre viitoarea piesa a artistei nu se stiu, decat ca aceasta lucreaza alaturi de Kuk Harrell. Pana ce piesa va fi lansata in mod oficial, artista stie cum sa isi tina fanii in priza, postand tot felul de imagini si clipuri prin care le straneaste interesul.