Jessie J

Jessie J – Real Deal (piesa noua)

Jessie J

Jessie J

Dupa o pauza destul de lunga de la scena muzicala, Jessie J revine in forta cu noua sa piesa “Real Deal”, un single cu un sound pop/R&B, diferit de tot ceea ce ne-a prezentat pana acum britanica.

Pentru “Real Deal”, Jessie J a colaborat cu producatorul DJ Camper, cunoscut pentru hiturile produse unor cantareti de calibru ai industriei muzicale internationale, precum Mary J Blige, Marian Carey, Keisha Cole, Jay Z si Drake. Acesta i-a semnat majoritatea pieselor de pe noul album, cu influente R&B/Hip-hop, ce apare la 3 ani distanta de ultimul material de studio.

Jessie J nu a mai venit cu nimic nou din anul 2015, cand a lansat piesa “Flashlight”, un soundtrack inclus pe coloana sonora a filmului “Pitch Perfect”. Desi a avut un debut muzical demential, determinand o intreaga lume sa vorbeasca despre fenomenul Jessie J, ultimul album lansat nu a avut succesul sperat de artista, acesta fiind tinta review-urilor negative, din partea criticilor muzicali, fapt care probabil a si determinat-o pe britanica sa isi schimbe stilul muzical. Cu toate acestea, piesele “Bang Bang”, “Burnin’ Up” si “Masterpiece”, incluse pe penultimul disc, au fost preferatele publicului.

Crezi ca are sanse Jessie J sa revina in topuri cu noul sau single “Real Deal”?

android spy, monitor messages iphone, ubicar telefono por gps