Jessie J

Jessie J revine cu piesa “It’s my party”

Jessie J

Jessie J

Jessie J ne pregateste o surpriza, o mare petrecere pentru toamna care urmeaza. Artista a lansat o piesa noua, extrasa de pe cel de-al doilea album din cariera sa.

Piesa se numeste “It’s my party” si se aseamana cu o alta piesa cunoscuta a artistei, “Domino”. In curand va aparea si videoclipul, care va fi in ton cu tematica piesei. Cantareata britanica, a impresionat o lume intreaga cu vocea si atitudinea sa, astfel ca fanii au fost placut surprinsi la auzul noii piese. Artista a facut mari senzatii cu prima piesa de pe noul album, “Wild”, care s-a clasat pe locul 5 in Marea Britanie. Asa ca “It’s my party”, are mari sanse sa ajunga un hit.

Pana acum, Jessie J a dovedit de nenumarate ori cat de excentrica este. Inainte de toate, artista a recunoscut ca este bixesuala, apoi a pozat in ipostaze sexy pe coperta unei reviste dupa ce s-a declarat impotriva contra folosirii sexului ca o arma de promovare. Recent artista s-a tuns 0 si a fost extrem de criticata datorita vestimentatiei pe care si-o alege. Cu toate acestea, nimeni nu poate contesta talentul ei.