Jessie J si Robin Thicke

Jessie J si Robin Thicke vad viata in roz

Jessie J si Robin Thicke

Jessie J si Robin Thicke

Dupa ce inceputul anului i-a suras lui Jessie J datorita colaborarii cu Big Sean si Dizzee Rascal la melodia “Wild”, aceasta spera sa mai dea o lovitura cu o alta melodie de succes, de data aceasta performand cu un artist foarte in voga, Robin Thicke.

Dupa cum toata lumea stie, anul 2013 a fost cel mai bun an al lui Robin, acesta avand un succes imens cu melodia “Blurred Lines”, la care a colaborat cu Pharrell Williams si T.I.. Acest succes l-a facut pe Robin unul dintre cei mai doriti artisti pentru o colaborare, deci putem zice ca Jessie J este norocoasa ca a pus mana pe el pentru o colaborare.

Noua piesa la care cei doi au filmat deja si un videoclip se numeste “Calling All Hearts”, dar melodia nu este inclusa pe noul album al lui Jessie J, “Alive”. Cantaretul pare si el foarte incantat de colaborare, declarand urmatoarele pe contul sau de Twitter: “Va fi minunata. Astept cu nerabdare ca toata lumea o il vada. Un videoclip uimitor!” Desi inca nu s-a dezvaluit data de lansare a clipului, artista ne asigura ca va fi unul spectaculos!