Jessie Ware

Jessie Ware pregateste un album nou-nout

Jessie Ware

Jessie Ware

Dupa o campanie indelungata de teasing, Jessie Ware ne prezinta noul sau single, “Midnight”, pe care l-a cantat in premiera la BBC Radio.

Asta nu e tot, Jessie Ware are in plan sa lanseze si un album nou, cel de-al treilea din cariera sa, care cuprinde colaborari cu artisti precum Ryan Tedder, Julia Michaels, Benny Blanco sau Ed Sheeran. Alte detalii legate de data oficiala a lansarii albumului sau numele acestuie, au ramas necunoscute publicului pentru moment. Albumul precedent “Tough Love”, lansat in 2014, a avut un impact mare asupra publicului si i-a adus artistei un succes de nedescris.

Despre albumul la care lucreaza, Jessie Ware a declarat ca acesta este foarte personal si reprezinta partile sale bune si rele, cu frici, momente fericite, de mandrie si nu numai. Artista ar fi vrut sa termine cat mai repede albumul, insa fiind insarcinata acest lucru a devenit mai greu. Jessie Ware a mai marturisit ca piesele pe care le-a compus pentru noul album, abordeaza un stil muzical diferit fata de ceea ce ne-a prezentat pana acum, stil pe care l-a adoptat la sugestia producatorului si prietenului sau Benny Blanco, care i-a spus ca dupa parerea lui piesele scrise pana atunci nu i se potrivesc.

Iti place noua piesa “Midnight”?

android tracker, tracker snapchat, phone call tracker