JO feat. Randi

JO feat. Randi – Ma intreaba inima (videoclip nou)

JO feat. Randi

JO feat. Randi

Dupa ce acum doi ani au cucerit topurile cu melodia “Pana vara viitoare”, Jo si Randi se intorc cu o piesa noua de dragoste, ce va cuceri publicul de la prima ascultare.

“Ma intreaba inima” este o coproductie Cat Music si Famous Production, a carui producator principal este chiar Randi.

“’Ma intreaba inima’ inseamna pentru mine continuarea unei povesti minunate si a unei colaborari de care sunt foarte mandra. Sunt fericita sa colaborez din nou cu Andrei, producatorul meu preferat si unul dintre cei mai buni prieteni ai mei. Cred ca ne-a iesit si de aceasta data, cred in piesa aceasta foarte mult, iar energia buna pe care noi doi o aducem in proiectele la care lucram a ajuns de fiecare data la sufletele oamenilor. Pot spune ca langa Randi am descoperit “reteta succesului”: echipa de profesionisti, prieteni sinceri, muzica buna si energie pozitiva. Sunt recunoscatoare pentru toate acestea! Sper ca noul single sa se bucure de succesul de care s-a bucurat ‘Pana vara viitoare’.”, a explicat Jo despre noua sa melodie.

Piesa beneficiaza si de un material video, regizat de Dan Petcan, cel care a semnat si regia videoclipului “Pana vara viitoare”.

La randul sau, Randi a tinut sa mentioneze: “Ma gandeam de ceva vreme sa compun o piesa in continuarea single-ului ‘Pana vara viitoare’, pentru ca mi-a placut mult colaborarea cu Jo, dar si pentru ca oamenii ne tot intrebau cand mai lansam o piesa impreuna. Jo este foarte talentata, dar lasand la o parte talentul, este un sentiment foarte placut sa lucrezi cu oameni care iti sunt si prieteni.”

Dupa ce a ajuns in finala “X Factor”, Jo a inceput sa capete un renume in Romania si sa se faca remarcata pe scena muzicala cu piese precum “Taci inima”, o colaborare cu Shift, “Que sera, sera” sau “Cu un picior in rai”.

Tu te regasesti in versurile piesei “Ma intreaba inima”?

gsp tracker, track someones phone, app android spy