Julie Mayaya

Julie Mayaya, la 16 ani, pe vremea cand participa la show-ul “Alege A.S.I.A”

Julie Mayaya

Julie Mayaya

Julie Mayaya este congoveanca desemnata ca fiind cea mai buna voce din cea de-a doua editie a competitiei “Vocea Romaniei”, care a avut loc in anul 2012.

Putini sunt cei care stiu insa ca inainte de “Vocea Romaniei”, Julie Mayaya a participat la un alt concurs de talente si anume, cel organizat in urma cu cativa ani, pentru “Alege A.S.I.A”, in care componentele trupei isi cautau o noua colega de scena.

Julie, care la vremea respectiva avea 16 ani, a intrat in competitie plina de speranta si cu toate ca nu a castigat atunci, ea nu s-a dat batuta, dovada faptul ca un deceniu mai tarziu a reusit sa obtina marele titlu si trofeul “Vocea Romaniei”.

Va vine sau nu sa credeti, printre tinerele dornice de afirmare prezente la vremea aceea pentru recrutarea in trupa A.S.I.A s-a aflat si Inna. “Am fost la multe preselectii: pentru “Alege A.S.I.A.” etc. Ei, si eu, pentru ca nu eram atat de dezvoltata sau atat de frumoasa precum erau alte fete care concurau ca si mine, nu am castigat. La Constanta cred ca eram (…) eu eram ratusca neagra”, a relatat aceasta.