Selena-Gomez-si-Justin-Bieber

Justin Bieber si Selena Gomez, sanse de impacare?

Justin Bieber si Selena Gomez

Justin Bieber si Selena Gomez

Nimeni nu mai credea ca e posibil sa se impace. Ce au facut Justin Bieber si Selena Gomez cand credeau ca nu ii vede nimeni. Au pus capat relatiei la inceputul anului, dar se pare ca niciunul nu a reusit sa treaca peste despartire.

Justin Bieber si Selena Gomez s-au intalnit in secret in Norvegia, unde artistul avea un concert programat in Oslo, scrie TMZ. Selena nu a mai stat pe ganduri, stiind unde se afla, a luat avionul si s-a dus sa-si viziteze fostul prieten, iar apropiatii cantaretei spun ca aceasta inca il mai iubeste pe Bieber si o doare sa-l vada implicat in scandaluri.

Se zvoneste ca Justin Bieber, artistul de origine canadiana, este cel care a insistat sa se intalneasca cu Selena, intrucat despartirea l-a afectat foarte tare. Pana cand vor lua o decizie in ceea ce priveste relatia lor, cei doi vor sa se tina departe de ochii presei, motiv pentru care au ales sa se intalneasca tocmai in Norvegia.
De la despartirea de Selena, Justin a fost implicat in mai multe scandaluri, inclusiv cu paparazzi, iar prietenii celor doi au declarat pentru o revista,  ca artista isi face mereu griji pentru fostul ei iubit.