Kanye West si Kim

Kanye West vrea sa-si duca logodnica in spatiu

Kanye West

Kanye West

Rapperul american Kanye West are de gand sa isi duca iubita in cel mai neobisnuit loc pentru a-si petrece luna de miere, si anume in spatiu.

Artistul a cerut-o in casatorie pe frumoasa sa iubita si mama fiicei sale, Kim Kardashian, chiar de ziua acesteia. Din cauza obsesiei pe care o are pentru tot ce are legatura cu spatial, Kanye West este dispus sa scoata din buzunar  un milion de dolari pentru fiecare noapte pe orbita. Si cum banii nu sunt o problema, a mai ramas doar ca rapperul sa o convinga pe logodnica sa, sa plece in luna de miere intr-o vacanta intergalactica.

“Kanye e obsedat de ceea ce inseamna spatiu si de tot ce inseamna stiinta. Acum, el iai doreste sa petreaca luna de miere in spatiu. La inceput, Kim nu a fost incantata de aceasta idee, dar Kanye a convins-o sa accepte, spunandu-i ca aceast? vacanta va putea fi prezentata in reality show-ul ei”, a declarat un apropiat al cuplului.

Pentru a se imbarca la bordul statiei spatiale CSS Skywalker, care apartine companiei Bigelow Aerospace si care va fi amplasata la circa 400 de kilometri departare de Terra, cuplul trebuie sa se pregateasca cu trei luni, participand la toate cursurile de antremament destinate astronautilor.
There are no comments

Add yours

Comments are closed.