Karo feat. Doddy

Karo feat. Doddy & Delia Rus – Tot mai departe (videoclip nou)

Karo feat. Doddy & Delia Rus

Karo feat. Doddy & Delia Rus

Doddy se alatura colaborarii dintre Karo si Delia Rus, o productie semnata la casa de discuri Roton Music, care poarta numele “Tot mai departe”.

“Piesa am gandit-o acum un an si ceva, iar la scurt timp a aparut Doddy cu input-ul lui si am reusit sa o transformam in ceva mai personal. Drumul meu a fost reprezentat de muzica, de aici si inspiratia. “Tot mai departe” vorbeste despre calatoria mea, cum am reusit sa plec dintr-un sat catre Bucuresti pentru a-mi urma visul, in ciuda problemelor. Parea imposibil dar am incercat si, zic eu, am reusit sa mi demonstrez ca nu e asa.”, explica Karo.

Karo este producatorul din spatele proiectului Pink Elephant, ce au lansat “The Unicorns”, o piesa ce s-a impus pe piata muzicala internationala si care a ajung chiar in playlistul MTV Dance International, MTV Dance UK, dar si in topul UK Cool Cuts Chart.

Pe Doddy il stim datorita pieselor single sau colaborari “Bine, mersi”, “Rezervat” sau “Haz de necaz”, piese car au strans vizualizari record pe canalul de muzica YouTube.

Delia Rus este un nume nou in industria muzicala romaneasca, care deja si-a lansat single-ul de debut “Daca Pleci”, cu care a depasit 20 de milioane de vizualizari pe YouTube, dar si a doua piesa, “Tatuaj pe inima”.

Tu te regasesti in versurile piesei “Tot mai departe”?

wechat spy, monitor snapchat, ikeymonitor