Katy Perry

Katy Perry, la un pas de a fi interzisa pe Youtube

Katy Perry

Katy Perry

Noul videoclip al piesei “Dark Hourse” a lui Katy Perry, risca sa fie interzis pe Youtube. Aparent, artista a reusit sa ii infurie pe musulmani, care considera ca videoclipul “Dark Horse” este o ofensa adusa religiei lor.

Potrivit Daily Mail, un britanic de religie musulmana, pe nume Shazad Iqbal a initiat o strangere de semnaturi din tarile arabe ca Pakistan, Bangladesh sau Arabia Saudita, prin care vrea sa obtina interzicerea videoclipului artistei.  In clipul “Dark Hourse”, apare o scena in care primul petitor al lui Katy Perry, care este transformat in nisip, poarta un medalion pe care scrie in limba araba Alah.

Dupa semnarea petitiei, musulmanul a declarat pentru presa britanica faptul ca este dezgustat de industria muzicala, care in loc sa transmita dragoste, promoveze ura.

“Dark House” este o colaborare cu rapper-ul american Juicy J, care a avut un succes demential ocupand saptamani de-a randul locul 1 in topul Billboard, drept pentru care interzicerea clipului ar constitui un adevarat esec .