Kelly Clarkson

Kelly Clarkson, insarcinata in 4 luni

Kelly Clarkson

Kelly Clarkson

Kelly Clarkson este insarcinata in luna a 4-a, si va naste peste putin timp primul sau copil. Artista in varsta de 31 de ani, a tinut neaparat sa pastreze acest lucru numai in cercul sau de apropiati, insa nu a anticipat faptul ca va fi urmarita de fotografi.

Cu ocazia sarbatorilor, ea a fost surprinsa in vizita la parintii sotului sau Brandon Blackstock, in orasul Nashville, unde si-a aratat mandra burtica.

Kelly Clarkson a anuntat ca este insarcinata si ca va naste o fetita in luna ianuarie, la gala premiilor Grammy, cand a castigat un premiu.

In luna decembrie a fost ultima data cand a acceptat invitatia intr-o emisiune, si a aparut pentru ultima data in show-ul lui Ellen DeGeneres, unde a declarat faptul ca femeile gravide nu sunt deloc atragatoare. “Toata lumea iti spune ca vei straluci iar unghiile tale vor fi mai frumoase. Acest lucru este o minciuna. Unghiile mele sunt mai mici, parul imi cade si nu stralucesc deloc.”, spunea artista.

Kelly Clarkson

Kelly Clarkson

Cu toate ca se fereste de lumina reflectoarelor, artista isi mentine relatia cu fanii sai prin intermediul retelelor de socializare.