Kim Kardashian, Kanye West si North

Kim Kardashian si Kanye West – coperta cu scandal

Kim Kardashian si Kanye West

Kim Kardashian si Kanye West

Kanye West si sotia sa, Kim Kardashian au fost personajele principale ale unui pictorial realizat pentru noul numar al revistei VOGUE US.

Aparitia celor doi in cea mai importanta revista de moda din lume a starnit controverse insa, atat din lumea modei cat si in randul cititorilor revistei, care aparent si-au anulat abonamentele din aceasta cauza.

Kanye West, nu este strain de moda, avand in vedere faptul ca au existat tentative de designer si ca are la activ o serie de show-uri pe podiumul de la Paris Fashion Week, in vreme ce frumoasa sa sotie, Kim Kardashian, a fost atat criticata cat si apreciata pentru aparitiile sale.

Anna Wintour, redactorul sef al prestigioasei reviste, a hotarat sa puna pe coperta unul dintre cele mai populare cuplu: Kim Kardashian si Kanye West, doi oameni controversati atat separat cat si impreuna. Mai mult decat atat, cuplu adora publicitatea de orice fel, traind parca pentru si din acest lucru.

Kim Kardashian si Kanye West

Kim Kardashian si Kanye West

“The fast-cooling Los Angeles afternoon air is filled with the scent of eucalyptus and mimosa”, spune in introducere editorul Vogue. Fotografiile insa sunt superbe si au fost realizate de celebra fotografa Annie Leibovitz, intr-unele dintre ele aparand chiar si micuta North.

Pentru a le da peste nas tuturor celor care nu au fost de acord cu acest editorial, Anna Wintour a declarat ca “misiunea Vogue a fost dintotdeauna sa ii promoveze pe cei care definesc cultura intr-un moment anume, pe cei ce se remarca si a caror prezenta influenteaza felul in care arata lumea sau in care o percepem noi.”