Noah

La 3 ani, fiul lui Michael Buble a invins cancerul

Michael Buble si familia sa

Michael Buble si familia sa

In anul 2016, cunoscutul cantaret de muzica jazz si swing, Michael Buble si sotia sa, actrita Luisana Lopilato, au trait drama vietii, cand au aflat ca fiul lor a fost diagnosticat cu cancer.

La vremea respectiva, extrem de descurajati, cei doi au anuntat in mod public ca Noah, primul lor fiu, in varsta de doar trei ani, a primit cruntul diagnostic de cancer la ficat, o forma rara a acestei boli, care afecteaza 1 copil dintr-un milion.

Dupa acel anunt, atat Michael Buble, cat si sotia sa, s-au retras din lumea showbizz-ului si si-au concentrat atentia asupra lui Noah si a sanatatii acestuia, fara a mai da declaratii presei.

De curand, matusa baietelului, de profesie nutritionist, a fost invitata la o emisiune, unde a marturisit ca este extrem de fericita ca a aflat ca nepotul sau este sanatos si a invins boala, semn ca aceasta a fost depistata la timp. Se pare ca micutul Noah a scapat de cancer, acum aflandu-se intr-o perioada de recuperare.

Femeia a mai marturisit la postul de televiziune argentinian, ca Michael Buble si Luisana Lopilato sunt in culmea fericirii in acest moment si incearca sa uite acest capitol sumbru al vietii lor, motiv pentru care nu au declarat nimic referitor la acest subiect.