La Familia feat. Guz

La Familia feat. Guz – In realitate (videoclip nou)

La Familia feat. Guz

La Familia feat. Guz

Asa cum au promis in ultima declaratie de presa, La Familia, adica Puya si Sisu se intorc in atentia publicului cu forte proaspete si cu piesa “In realitate”.

Piesa “In realitate” beneficiaza si de un videoclip, filmat in inima Salajanului, in care apare luptatorul Sandu Lungu, dar si alti luptatori cu centuri de campioni, pe langa cadrele din cartier, in care apar familia si prieteni.

La Familia planuiesc ca de acum inainte, in fiecare saptamana, joia, sa lanseze o bucata din istoria grupului, pe langa piesele noi, care vor forma urmatorul lor album, “Codul bunelor maniere”, a carei data de lansare nu se cunoaste inca si care este lansat in contextul aniversarii a 20 de ani de la infiitarea trupei, ocazie cu care trupa va sustine si un concert.

“La Familia prezinta videoclipul piesei “In realitate”, in colaborare cu Guz. Piesa a fost produsa de Mahia Beldo in studioul Scandalos Music, regia videoclipului este semnata de Marian Crisan iar montajul si imaginea realizate de Claudiu Stan (Eu sunt Vision). “In realitate” este prima piesa extrasa de pe urmatorul albumul La Familia, ‘Codul bunelor’.”, declara La Familia pe Facebook.

Ce parere ai despre noul proiect La Familia?