Lady Gaga

Lady Gaga a revenit la silueta de odinioara

Lady Gaga

Lady Gaga

Dupa ce s-a ingrasat 13 kilograme, Lady Gaga si-a pus ambitia la incercare si revenit la silueta de la inceputul carierei sale. Recent cantareata pop a fost surprinsa de paparazzi in timpul unei vacante in Mexic, alaturi de un grup de prieteni, la o piscine, in costum de baie.

Artista arata mult mai bine decat in ultimele luni, parand ca a topit ca prin minune kilogramele acumulate de-a lungul timpului. Desi picioarele artistei pareau la fel de subtiri ca in trecut, in zona abdomenului s-a putut observa putina grasime ramasa, dovada faptul ca cura pe care a urmat-o nu a fost una simpla, dar mai ales ca nu a ajuns la final. Desi in urma acumularii celor 13 kilograme ea a declarant ca se simte bine in pielea ei, multumindu-le totodata fanilor sai pentru ca au sustinut-o, se pare insa ca dorinta de a arata cat mai bine a determinat-o pe Gaga sa apeleze totusi la dieta si la sport.

“Nu ma deranjeaza daca oamenii cred ca sunt grasa pentru ca, sa fiu sincera, chiar m-am ingrasat vreo 13 kilograme”, a declarat artista intr-un interviu pentru revista Stylist Magazine. Artista nu a impartasit metoda pe care a folosit-o pentru  a slabi, insa cel mai probabil, si operatia pe care a suferit-o la sold in primavera a ajutat-o.

Lady Gaga

Lady Gaga