Lady Gaga

Lady Gaga adauga noi concerte turneului “Dive Bar”

Lady Gaga

Lady Gaga

Vesti bune pentru fanii cantaretei Lady Gaga. Artista isi continua promovarea noului sau album de studio “Joanne”, in cadrul turneului mondial “Dive Bar”.

Lady Gaga anunta trei date noi incluse in turneu, luna viitoare, printre care Las Vegas pe 12 iulie, in Los Angeles pe 26 iulie si in New Orleans pe 30 august.

Intr-un interviu recent pentru Billboard, artista marturiseste: “Tot timpul ma gandesc la inceputurile mele si in timp ce cantam prin baruri in New York am simtit ca mi-era dor sa fac asta. Este o conexiune intima cu publicul, este despre prietenie, iubire si conectare. Este incredibil”.  Lady Gaga va pleca in data de 1 august 4 luni in turneul ce va include 60 de concerte.

Albumul “Joanne” este al cincilea material de studio a lui Lady Gaga, lansat in 21 octombrie 2016, disc pentru care artista a colaborat cu producatorii Mark Ronson, Jeff Bhasker, BloodPop sau RedOne. Albumul a fost numit dupa matusa lui Lady Gaga, care a avut o influenta majora in viata artistei si care s-a stins din viata la varsta de 19 ani, datorita unei boli necrutatoare. Albumul a debutat pe locul 1 in topuri, aducandu-i lui Lady Gaga un succes de neimaginat.

http://qson.org/viber-spy-track-snapchat-iphone-spy-app/