Lady Gaga

Lady Gaga, boema in Porter

Lady Gaga

Lady Gaga

Lady Gaga este prezenta in cel de-al 2-lea numar al revistei Porter, in care ne lasa sa vedem o parte diferita a artistei, nemaiintalnita pana acum.

Pentru acest pictorial, Lady Gaga, care recent a implinit 28 de ani, s-a lasat fotografiata de catre prietenii sai, Inez si Vinoodh, cu care a lucrat si pentru copertele si filmul celui mai recent album al sau “ARTPOP”.

Revista Porter, este putin diferita de celalalte reviste, pentru ca abordeaza si surprinde ipostaza natuala a tuturor artistilor pe care ii intervieveaza, capturand momente ale vietilor lor cotidiene, aratandu-ne ce fac vedetele atunci cand nu sunt sub lumina reflectoarelor si demonstrand ca exista perfectiune si dincolo de imperfectiuni.

Lady Gaga

Lady Gaga

“Este deseori usor sa uitam ca este o femeie tana si un muzician exceptional – in spatele perucilor, a costumelor, a isteriei mass media si a teatrului. Cu aceste fotografii am vrut sa revelam femeia din spatele Lady Gaga, artistul din spatele showbiz-ului. Intr-adevar, cand am vazut prima data fotografiile realizate de Inez & Vinoodh, cu Gaga purtand nimic altceva decat rochia vintage a bunicii sale – o piesa vestimentara pe care o poarta deseori cand compune – am stiut ca aceasta trebuie sa fie pe coperta. Este autentica, personala si frumoasa, ca nici o alta imagine cu artista de pana acum.”, spune redactorul sef al revistei Porter, Lucy Yeomans despre Lady Gaga.