Lady Gaga

Lady Gaga canta din spatiu

Lady Gaga

Lady Gaga

Lady Gaga isi surprinde fanii cu o noutate in cariera ei muzicala, si anume, cantatul din spatiu. Pentru cei care cred ca aceasta este o gluma sau o metafora, vor fi dezamagiti, deoarece excentrica artista va lua parte in anul 2015 la un  proiect, numit Zero G Colony.

In cadrul unui festival de muzica, artista va sustine concerte in cateva orase printre care si New Mexico. Nimic iesit din comun pana acum. Surpriza consta in faptul ca controversata artista, va canta intr-o naveta spatiala. Acest proiect implica foarte multa munca din partea cantaretei, care va fi nevoita sa faca pregatiri vocale special, timp de o luna, pentru a putea face fata la cantatul in impoderabilitate si schimbari atmosferice.

Pentru acest eveniment important din viata ei, Lady Gaga si-a facut o asigurare de viata extrem de scumpa, in cazul in care zborul ei in spatiu nu merge conform planului. Lady Gaga nu este prima artista care a avut ocazia sa experimenteze acest lucru, muzica lui will.i.am fiind difuzata pe planeta Marte.

Ce parere aveti despre planurile de viitor ale artistei?