Lady Gaga

Lady Gaga, i-a lasat pe toti fara cuvinte la Premiile Oscar

Lady Gaga

Lady Gaga

Cu ocazia galei Premiilor Oscar, Lady Gaga a avut o aparitie care i-a uimit pe toti, in adevaratul sens al cuvantului. De aceasta data artista s-a abtinut de la a soca prin excentricitatea sa, si a uimit prin naturalete si prin rochia simplu croita cu care a ales sa se imbrace.

Cum este o prezenta importanta, Lady Gaga nu a putut lipsi de la ceremonia ce s-a desfasurat duminica seara, la Los Angeles. Artista a reusit sa-i socheze in cel mai placut mod, pe cei care se asteptau ca ea sa-si faca aparitia intr-una din tinutele ei excentrice, astfel ca a reusit sa adune numai laude si complimente.

Lady Gaga

Lady Gaga

Mai mult decat atat, cantareata a ales doua rochii, ambele simple, nefiind singura care care s-a schimbat de-a lungul galei. Kate Hudson, Kristen Bell, Jennifer Lawrence, Penelope Cruz, Christine Teigen si Pink sunt doar cateva dintre divele care s-au scimbat pe parcursul noptii. Lady Gaga s-a prezentat la eveniment neinsotita de iubitul sau, Taylor Kinney, cu care are o relatie de mai bine de 2 ani. In schimb artista a fost vazuta in compania unor oameni influenti precum Elton John, Donatella Versace si fiica lui Ozzy Osborne, Kelly Osbourne.