Lady Gaga

Lady Gaga, tradata de propria echipa

Lady Gaga si R. Kelly

Lady Gaga si R. Kelly

Lady Gaga a publicat recent un mesaj prin intermediul caruia se justifica pentru intarzierea lansarii videoclipului piesei “Do What U Want”, colaborarea cu R. Kelly.

Artista a explicat ca pentru realizarea videoclipului “Do what u want”, care ar fi trebuit sa apara inca din luna decembrie a anului trecut, a avut la dispozitie numai o saptamana. Conform decaratiilor lui Lady Gaga, responsabili pentru aceasta situatie neplacuta, sunt partenerii sai de afaceri si fostul ei manager, Troy Carter, pe care l-a concediat in luna noiembrie anul trecut. Scrisoarea contine si explicatia cu privire la soarta ultimului sau album, “ARTPOP”, la problemele pe care le-a intampinat pana ca acesta sa apara pe piata, dar si la managementul neperformant. Se pare ca aceste problem, au produs pagube de 25 de milioane casei de discuri Interscop, cu care cantareata are o relatie foarte buna.

Scrisoarea a fost publicata de Lady Gaga pe site-ul ei oficial si are scopul de ai face pe fanii acesteia sa inteleaga intarzierea problemele intampinate de aceasta: “Videoclipul piesei “Do What U Want” intarzie, la fel ca si in cazul lui “Applause”, din pacate. Mi s-a dat o saptamana sa il gandesc si sa il execut. Este foarte dificil pentru cineva ca mine, care imi dedic fiecare moment din viata creand lucruri spectaculoase pentru voi. Toate videoclipurile mele de succes au fost planificate intr-o perioada cand eram relaxata si creativitatea mea era onorata. Cei care m-au tradat m-au facut sa imi pierd timpul si sanatatea si m-au lasat de una singura sa rezolv problemele si daunele care au aparut ca rezultat. Milioane de dolari nu sunt de ajuns pentru unii oameni. Ei vor miliarde. Apoi vor trilioane. Eu nu am fost destul pentru unii oameni. Ei au vrut mai mult. Le sunt foarte recunoscatoare fotografilor si designerilor care mi-au fost alaturi si m-au ajutat sa imi tin fanii informati privind lucrurile care se intampla in spatele scenei, dar, din pacate, dupa operatie am fost foarte bolnava, foarte obosita si foarte trista ca sa mai pot controla problemele de una singura. Casa mea de discuri nu si-a dat seama de aceste lucruri. Urmatoarele luni vor insemna pentru “ARTPOP” adevaratul sau început. Pentru ca cei carora nu le-a pasat de “ARTPOP” sunt acum istorie si visele pe care le am pot fi duse acum la indeplinire. Va rog sa ma iertati ca nu am prevazut aceste fapte, niciodata nu am crezut ca dupa atatia ani de munca, cei pe care ii credeam prieteni si parteneri vor ajunge sa le pese atat de putin de mine intr-un moment in care aveam cea mai mare nevoie de ei. Dati-mi o sansa sa va arat arta din jurul vostru. Deschideti-va din nou inima in fata mea in a?a fel incat sa fiu capabila sa va arat bucuria de a fi impreuna prin intermediul talentelor noastre, de a fi mai puternici impreuna. Lasati-ma sa fiu pentru voi zeita care stiu ca sunt cu adevarat, lasati-ma sa va arat viziunile care au fost in mintea mea in ultimii doi ani. Va iubesc. Iertati-ma, monstruletilor. Iarta-ma, ARTPOP. Sunteti intreaga mea lume.”