Lady Gaga

Lady Gaga venita din Cosmos

Lady Gaga

Lady Gaga

Anul trecut nu a fost cel mai bun an pentru Lady Gaga, din cauza faptului ca nu a primit nicio nomnalizare la premiile Grammy, despartirea de managerul sau Troy Carter s-a lasat cu scandal , iar ultiml sau album denumit “ARTPOP” a adunat mai mult critici negative. 

Anul acesta insa, artista pare ca se intoarce cu noi forte, pentru un pictorial realizat pentru cel mai recent numar al revistei Harper’s Bazaar, in care sufera o transformare spectaculoasa.

Tema pictorialului este ‘out of space’, iar Lady Gaga apare ca un personaj venit din spatiu, luand diverse infatisari, de la un extraterestru care asculta muzica, la un cosmonaut imbracat in outfit stralucitor.

Fototgraful Terry Richardson , a avut grija sa ii scoata in evidenta latura puternica:  “Am simtit ca oamenii in care am avut incredere au profitat de mine. Am fost foarte deprimata la sfarsitul lui 2013, obosisem sa ma lupt cu oamenii. Nu-mi mai simteam inima batand. Eram nervoasa, cinica si o tristete apasatoare ma tragea in jos. Simteam ca nu ma mai pot apara in fata unei noi persoane care ma va minti din nou.”

Lady Gaga ne-a demonstrate cu ocazia acesti pictorial ca este hotarata sa ne uimeasca din nou, artista se pregateste sa inceapa turneul european ARTPOP Ball.