Lala Band

LaLa Band, concert

Lala Band

Lala Band

Primul concert sustinut de trupa LALA BAND in acest an, se numeste “FOREVER LOVE”, si va avea loc in data de 1 februarie, in Bucuresti, la Afi Palace Cotroceni, incepand cu ora 18:00

Concertul se numeste “FOREVER LOVE” din cauza ca marcheaza inceputul lunii indragostitilor, si cu ocazia acestui spectacol, membrii trupei Lala Band le vor oferi fanilor, o multime de piese de dragoste intr-un show de exceptie. Mult asteptatul concert are loc chiar inainte cu o zi de lansarea telenovelei “O noua viata”, o continuare a musicalului “Pariu cu viata”, care se va difuza din data de 2 februarie de luni pana joi de la 20:30, pe canalul Acasa Tv.

“Pentru concertul de pe 1 februarie, din Afi Palace Cotroceni, am pregatit piese deja cunoscute si indragite de toti, marca LaLa Band, dar si piese originale si cover-uri in prima auditie, pe care le veti putea asculta si in noul proiect <<O noua viata>>, care va incepe pe 2 februarie, pe Acasa Tv, la ora 20:30. Concertul va fi 100% live, piesele vor fi cantate cu band-ul lui Bubu, X-Plod. Ca de obicei, va promitem un show incendiar, cu muzica de calitate si distractie pe cinste”, a marturisit Alina Eremia.

Toti cei care vor sa aiba parte de o seara de neuitat, sunt asteptati la concertul din 1 februarie, care va dispune de intrare libera.