Lana Del Ray

Lana Del Ray, logodita in secret?

Lana Del Ray si Barry

Lana Del Ray si Barry

Interpreta cantecului “Summertime Sadness” se intalneste cu cantaretul Barrie-James O’Neill inca din 2011. Mai multe surse sustin ca perechea s-a logodit in secret vara trecuta.

Zvonurile vorbesc despre o logodna in luna iulie, a anului trecut, atunci cand frumoasa cantareata a fost vazuta  purtand un inel cu diamante, in timp ce cauta o casa in L.A, impreuna cu Barrie.

Pana in ziua de azi insa, Lana a refuzat sa comenteze despre aceste zvonuri.

De cand cuplul a inceput sa se intalneasca, trupa lui Barrie, Kassidy si Lana au fost intr-un turneu impreuna, si el a si aparut in videoclipul ei “Summer Wine”.

Un alt indiciu ar fi faptul ca, Lana este cunoscuta pentru piesele sale despre despartiri, dar din luna ianuarie 2012, intr-un interviu pentru revista Complex, artista a marturisit ca de fapt in piesele ei este vorba despre iubirea euforica.

“Faptul ca am gasit pe cineva de care m-am indragostit, m-a facut sa ma simt si sa vad lucrurile diferit. A fost electrizant. Acest lucru m-a inspirat sa compun piesa <<Off to the Races>> “, a explicat artista, referindu-se fara indoiala la Barrie-James O’Neill.