Lana del Rey

Lana del Rey anunta titlul noului album

Lana del Rey

Lana del Rey

Desi circulau zvonuri cum ca Lana Del Rey nu va mai lansa alt album, aceasta din urma a anuntat titlul noului sau album la premiera filmului “Tropico”. Dupa ce a declarat ca nu mai are inspiratie, artista nu isi lasa fanii sa astepte si isi va lansa un nou album.

Acest nou album va fi al doilea lansat de Lana si se va numi “Ultraviolence”, iar titlul deja da de gandit, cum a fost si in cazul primului album “Born to Die”. Numele albumului este inspirit din cartea lui Anthony Burgess, A Clockwork Orange.

Primul sau disc “Born to die” a fost primit foarte bine de critici, desi au existat unele voci care ii contestau abilitatile vocale si linia melodica. Cu aceste critici au venit si unele discutii despre cum a ajuns Lana sa fie atat de promovata, dar toate acestea au fost vorbe in vant, artista demonstrandu-si talentul, atat de a canta cat si de a compune.

Ultima melodie a Lanei a fost “Young & Beautiful”, melodia care se regaseste pe coloana sonora a filmului “The Great Gatsby”. Pana si Miley Cyrus a facut un cover dupa un single al lui Lana, “Summertime Sadness”.