Laura Pausini

Laura Pausini, Juanes, David Bisbal vor performa la Billboard Latin Music Awards 2014

Juanes

Juanes

Superstarul pop, Laura Pausini, artistul spaniol David Bisbal, celebrul Juanes, si corul mexican La Arrolladora Banda El Limon De Rene Camacho sunt primii artisti care si-au confirmat participarea la marele eveniment Billboard Latin Music Awards 2014, prezentat de State Farm.

Prestigiosul eveniment latin, care a debutat in anul 1999, ii aduna de 25 de ani pe cantaretii latini de pretutindeni, pentru a le premia talentul si prestatiile. Show-ul de va desfasura si va fi transmis live de Telemundo Thursday, in data de 24 Aprilie la BankUnited Center de la University of Miami.

Laura Pausini este una dintre cele mai apreciate cantarete internationale, cu o cariera de ani de zile in spate. Recent ea ne-a incantat cu colaborarea alaturi de Alejandro Sanz, “Viveme”, care a ajuns pe locul 9 in Latin Pop Airplay, in timp ce melodia “Se Fue”, featuring-ul cu Marc Anthony, inca se afla pe primul loc in topuri. Si Juanes a fost in atentia publicului in ultima vreme, gratie noul sau album “Loco de Amor”, iar David Bisbal a vandut mai mult de cinci milioane de albume in Europe si in America, acumuland 35 de albume de platina, 17 de aur si doua de diamant.

Sunteti nerabdatori sa aflati nominalizarile si castigatorii la marele eveniment?