Madonna

Lenjeria intima a Madonnei, licitata

Madonna

Madonna

Madonna este in razboi cu membri unei case de licitatii din New York, intrucat acestia au incercat sa vanda lenjeria intima purtata la un moment dat de cantareata, fara acordul acesteia.

Casa de licitatie Gotta Have Rock, cu reprezentantii sai planuiesc sa vanda peste 100 de lucruri care au apartinut Madonnei, cum ar fi o perie de par care contine fir din parul cantaretei, o scrisoare care i-a fost adresata si scrisa de fostul sau iubit Tupac Shakur, de pe vremea cand acesta se afla in inchisoare, dar si o pereche de chiloti nespalati.

Licitatia a fost programata pentru aceasta saptamana, insa spre nenorocul fanilor Madonna a intervenit intentand un proces impotriva reprezentantilor Gotta Have Rock, aparandu-si drepturile.

„Am aflat prin cateva articole media ca s-a planuit o licitatie a unor lucruri extrem de personale si corespondenta privata pe care am primit-o din partea unui fost iubit, regretatul Tupac Shakur. Am fost socata sa aflu de aceasta licitatie, mai ales ca acea scrisoare nu se mai afla in posesia mea. Nu am vandut, daruit, transferat si nu am aruncat acea scrisoare.”, spune Madonna.

Se pare ca artista o banuieste pe Darlene Lutz, o cunostinta de-a sa, despre care crede ca ar fi furat respectivele bunuri din casa ei, cand inca erau in relatii bune.

„Mi se pare evident ca Lutz mi-a inselat increderea intr-un efort ambitios de a obtine posesii personale fara stirea mea sau acordul meu, iar acum incearca sa profite de acestea prin licitatiile lucrurilor mele personale si comunicari private catre publicul general in ciuda drepturilor mele, in special cel l-a intimitate.”, a mai spus artista, in varsta de 58 de ani.

http://andantefilm.se/phone-keylogger-iphone-spyware-for-parents-sms-tracker-for-iphone/