Linkin Park

Linkin Park lanseaza un nou album in 2016

Linkin Park

Linkin Park

Se pare ca 2016 este anul revenirii lui Linkin Park, in peisajul muzical si cum altfel daca nu cu un nou material de studio.

Celebra trupa de rock a facut publica aceasta informatie in data de 6 ianuarie, pe Instagram, alaturi de mesajul ca s-au intors la lucru.

Pe langa acest lucru, Mike Shinoda a dezvaluit membrii formatiei sunt multumiti de prima sesiune de inregistrari, aparitia albumului fiind planificata pentru a doua jumatate a anului 2016.

“Lucrurile merg foarte bine. Va fi lansat ceva mai tarziu… Cel mai probabil, in cea de-a doua parte a anului, cred. Avem cateva piese in lucru. In momentul de fata sunt doar cuvinte si linii melodice. Cred ca toata lumea e destul de multumita de felul in care decurg inregistrarile. Brad (chitaristul) si Chester (solistul) au venit cu foarte multe idei…simt ca e un inceput foarte bun. Nu am avem inca titluri pentru piese sau chestii de genul asta…sunt mai mult parti de voce, pian si chitara – chitara acustica – si cateva sample-uri. Chiar daca lucrurile sunt inca intr-un stadiu incipient, cred ca suntem cu totii foarte fericiti si entuziasmati de sensul spre care se indreapta totul.”, spune Mike Shinoda.

Munca pentru acest nou album al trupei Linkin Park a inceput inca din iulie 2015, cand Mike Shinoda isi anunta publicul ca primele idei incep a prinde contur.