Liviu Teodorescu

Liviu Teodorescu ne incanta cu prima lui piesa single

Esti Piesa

Esti Piesa

Liviu Teodorescu, tanarul artist care a castigat notorietate gratie participarii la concursul de talente “Vocea Ramaniei”, si-a lansat recent single-ul “Esti piesa”.

“Exista vreun artist roman in stare sa hipnotizeze doar cu vocea lui? Da, se numeste Liviu Teodorescu si isi rezerva deja un loc in inima publicului cu piesa asta” a spus Marius Moga, fostul mentor al lui Liviu.

Despre noua piesa, proaspatul artis a declarat: ”Marturisesc ca nu asta era prima mea optiune de single. Lucram de cateva luni la o piesa in care imi pusesem toate sperantele… pana intr-o seara, cand am ramas cu Marius la studio pana tarziu de tot si am facut single-ul asta. E cea mai simpla posibila. Are pe ea 3 instrumente si vocile. Dar simplitatea ascunde frumusete si adevar, nu?”. „Imi doresc ca muzica mea sa devina parte din viata si din visele oamenilor. Vreau ca toti sa plece de la concertele mele fericiti. Sa fiu butonul care le declanseaza aceasta fericire”, a adaugat el.

Liviu Teodorescu si Moga

Liviu Teodorescu si Moga

Aceasta nu este prima piesa pe care l-am putut asculta pe Liviu Teodorescu. In urma cu un an, artistul si-a facut debutul alaturi de LukOne cu piesa “Electronic Symphony”, apoi l-am vazut jucand in serialul Pariu cu viata si facand parte din trupa LalaBand. Nu de mult Liviu a lanst si o colaborare alaturi de John Puzzle pentru piesa “The Rhythm”.

Si pentru ca Marius Moga a fost cel care l-a lansat in muzica, Liviu are o enorma recunostinta pentru acesta: „Il apreciez pe Marius Moga si tin la el ca la fratele meu mai mare. Ma inspira. Ma face sa gandesc, ma tine in priza, ma face sa vreau sa fiu mai tare in ceea ce fac. E o sansa sa stau langa el si sa invat de la el. Stau zilnic in studio multe ore alaturi de a doua mea familie, echipa DeMoga. Si nu exagerez cand spun „familie”. Aici sunt colegii si prietenii mei si de aici imi iau inspiratia. Pianul de la studio parca scoate hituri singur, trebuie doar sa te asezi la el, sa fii deschis si… sa dai drumul inspiratiei. Sa fii fericit.”

Tu ce crezi despre noua piesa a lui Liviu Teodorescu?
There are no comments

Add yours

Comments are closed.