Lora

Lora – Puisor (videoclip nou)

Lora

Lora

Lora lanseaza o piesa noua, “Puisor”, plina de personalitate si cu un material video extrem de amuzant. In clip apar dansatoare care se misca provocator pe strada, fete sexy in bucatarie, si femeie de serviciu care danseaza cu matura, acestea reprezentand tipologiile fanilor artistei.

Lora lanseaza acest nou single ca si cadou pentru toti fanii si sustinatorii sai, care ii apreciaza munca. Piesa este semnata de catre Marius Draghici, orchestratia a fost realizata de Ciprenko, in timp ce textul ii apartine Lorei. “Initial, totul a pornit ca o joaca. Mi-am amintit de adolescenta, cand ma prindeam intotdeauna de intentiile vreunui baiat si observam mereu daca nu era sincer, asa ca il refuzam alintandu-l astfel”, a povestit cantareata.

“Puisor” este un apelativ folosit ironic pentru a ‘alinta’ un baiat care crede ca se poate juca cu sentimentele unei fete, care crede poate face ce vrea si o poate pacali usor”, a spus Lora.

Videoclipul a fost realizat in studiourile Mont Blanc Production, iar artista a explicat ca: “Mi-am imaginat cum s-ar distra fanii mei, care ar fi reactiile lor cand ar asculta aceasta piesa. Clipul este foarte real, are multe imagini de pe webcam-uri sau camera de supraveghere. Mi-am dorit un clip amuzant, in care eu nu apar foarte mult, dar completez foarte bine povestea”.