Lorde

Lorde, mesaj incurajator pentru fanii sai

Lorde

Lorde

Lorde se numara printre putinele vedete, adepte ale unui look natural, care se simte bine in pielea ei in ciuda defectelor obisnuite.

Daca majoritatea vedetelor isi creeaza o imagine perfecta apeland la ajutorul Photoshop-ului, artista britanica refuza radical ajutorul programelor de editare. Adoptand o atitudine indrazneata si sincera, Lorde isi incurajeaza fanele sa isi accepte defectele.

Nu de mult, talentata artista, in varsta de 17 ani, a facut un gest prin care a castigat aprecierea tuturor, dupa ce si-a postat pe pagina ei oficiala de Twitter un mesaj care suna cam asa: “Mi se pare curios. Am gasit doua poze de astazi. Una editata astfel incat tenul sa fie perfect, si una reala. Nu uitati ca imperfectiunile sunt OK”.

Totul a inceput de la faptul ca Lorde a gasit pe internet doua poze cu ea, surprinse in timpul celui mai recent concert sustinut in strainatate: o poza photoshopata in care arata impecabil, si una naturala, in care cosurile ei sunt vizibile.

Lorde a avut curajul de a arata ca ea nu se lasa influentata de ceea ce cred altii despre ea, simtindu-se confortabil cu ea insasi.