Rihanna

Lovitura dura pentru Rihanna

Rihanna

Rihanna

Rihanna risca sa aiba interzis unul dintre cele mai vizualizate videoclipuri lansate pana acum, cel al piesei “S&M”, care a adunat circa 49 de milioane de vizualizari pe YouTube.

Aparent videoclipul piesei “S&M” incalca drepturile de autor, al unui fotograf german in varsta de 22 de ani, pe nume Philipp Paulus, care sustine ca unele scene in care apare artista sunt copiate din fotografiile sale ce apartin seriei “Paperworld”. Se pare ca in videoclipul produs de Universal Music, artista din Barbados apare intr-o imagine asemanatoare cu femeia prinsa de un perete intr-un ambalaj de plastic, dintr-o fotografie a lui Paulus.

“Este socant ca o companie ca Universal Music, care isi bazeaza cifra de afaceri pe proprietatea intelectuala, copiaza proprietatea intelectuala fara autorizatie si fara respect”, a spus suparat Paulus, care acum se lupta pentru cazul sau intr-un tribunal din Stuttgart, Germania.

Potrivit avocatului lui Paulus, Universal Music Group a recunoscut faptul ca exista cateva asemanari, fara a prezentat insa nicio oferta pertinenta pentru rezolvarea cazului pe cale amiabila, intrucat s-a ajuns in instanta.

Consecinta castigarii cazului de catre Paulus este interzicerea videoclipului nu doar pe YouTube, dar si pe posturile de televiziune din intreaga lume.