Lykke Li

Lykke Li va reveni cu un nou album

Lykke Li

Lykke Li

Artista suedeza Lykke Li, cunoscuta in toata lumea datorita hitului ”I Follow Rivers”, isi lanseaza dupa o pauza de trei ani, un nou material de studio.

Vorbind despre noul sau material, cantareata a dezvaluit ca al treilea album din cariera sa va fi lansat in luna mai, la casa de discuri Atlantic Records si ca inca nu dispune de un titlu, sau de o data exacta. Artista a mai marturisit ca viitorul ei album, va reprezenta a treia parte dintr-o trilogie care include si celalalte doua albume.

”Imi vad albumele ca pe o trilogie, cu ”Youth Novels” ca fiind primul si sper ca acesta care urmeaza va fi ultimul capitol. Este vorba intotdeauna de mine si de vinovatia si de rusinea si de durerea si de mandria si de confuzia de a fi femeie. Intotdeauna ma simt ca si cum as fi usor inteleasa gresit. Ca si femeie poti fi judecata pentru aparente si lucruri de care mie chiar nu imi pasa. Daca imi doresc ceva, acel lucru este sa fiu vazuta mai degraba ca o cantareata si o compozitoare decat o artista pop.” a explicat Lykke Li pentru site-ul american NME.

“Ma simt de parca mi-am recapatat vocea”, a mai adaugat Lykke Li despre noul ei album, care se pare ca are un continut inspirat din povestea ei de dragoste, care s-a terminat printr-o despartire.