Madonna

Madonna, aspru criticata de fani

Rocco Ritchie si prietenii sai

Rocco Ritchie si prietenii sai

Madonna, a fost aspru criticata, dupa ce a postat o fotografie cu fiul sau de 13 ani, care tine in mana o sticla de gin.

Fotografia il infatiseaza pe Rocco Ritchie, alaturi de doi prieteni, tot adolescenti, ce pozeaza cu sticlele de alcool. Se pare ca poza a fost publicata chiar de artista pe contul ei de Instagram, alaturi de descrierea: ”Petrecerea de abia a inceput. Arata-mi ce ai mai bun, anule 2014!”.

Cu toate ca fotografia cu pricina, nu-i infatiseaza pe cei trei tineri, consumand alcool, diva a fost aspru criticata de fanii, care au numit-o iresponsabila. Ea a raspuns criticilor postand o alta poza, alaturi de textul: “Nimeni nu a baut alcool, doar ne distram si noi putin! Calmati-va si procurati-va simt al umorului! Nu incepeti noul an judecandu-i  pe ceilalti”.

Madonna a distribuit poza in vacanta la munte in Elvetia, unde se afla impreuna cu cei patru copii ai sai, Lourdes, David, Mercy si Rocco. Rocco Ritchie este singurul copil pe care Madonna il are cu regizorul britanic Guy Ritchie. Cuplul s-a despartit in anul 2008.