Madonna

Madonna face dezvaluiri cutremuratoare

Madonna

Madonna

Madonna a dezvaluit presei ca a fost amenintata cu cutitul dupa putin timp de la mutarea sa in New York. Intr-o declaratie data presei internationale, artista a declarat ca s-a mutat in orasul New York in 1978 pentru “a deveni o artista adevarata”.

“New York nu a fost deloc cum ma asteptam. Orasul nu m-a primit tocmai cu bratele deschise. In primul an, am fost tinuta sub amenintarea armei si am fost si jefuita de trei ori. Nu stiu de ce, tinand cont ca nu aveam nimic de valoare. Prima oara au reusit sa imi fure doar radio-ul” declara ea.

Alta declaratie facuta de artista, se refera la “scandalul” adoptiei fiului sau, David Banda din 2006. Ea declara despre aceasta chestiune ca a fost momentul “cel mai de jos” al vietii sale. “Am fost acuzata de rapire, de trafic cu copii, ca mi-am folosit celebritatea pentru a comite ilegalitati, ca am mituit politicieni, vrajitorii chiar si multe altele. Sigur am facut ceva ilegal! Dar toate rautatile nu m-au deranjat, cat m-a deranjat faptul ca nu credeam ca o sa fiu pedepsita pentru ca am salvat viata fiului meu.” continua ea in declaratie. In aceasta declaratie, ea a mai comentat si despre partea ei controversata: “Da, imi place sa provoc; e in ADN-ul meu. Dar de 9 ori din 10, am un motiv pentru care o fac.”