Madonna

Madonna, pe urmele Rihannei

Madonna

Madonna

Se pare ca nu doar Rihanna isi surprinde fanii intr-un mod neplacut. Zilele trecute la festivalul de Muzica de la Menton, Madonna, regina muzicii pop s-a facut remarcata prin cateva accesorii ce nu ii prea faceau cinste.

Cantereata, una dintre cele mai sexy aparitii la evenimentele mondene, a cam dat-o in bara de data aceasta. Madonna a venit imbracata intr-o rochie neagra cu buline albe, parul valvoi si un cardigan deasupra. Dar nu asta a fost cea mai mare dezamagire a fanilor artistei, ci accesorii dentare aurii cu diamante de 24 de karate. Ca sa fie totul complet, diva s-a pozat cu noile “achizitii” muscand dintr-un cutit, dupa care a publicat poza pe Instagram.

Fanii nu au ezitat sa o taxeze pe vedeta si i-au transmis ca varsta nu ii mai permite sa se expuna asa in public, ci ar trebui sa fie mai moderata. Aceste accesorii dentare sunt preferate si de catre alte vedete internationale, precum Rihanna si Miley Cyrus, care nu prea rateaza vreo ocazie de a zambi in fata camerelor, doar pentru a-si arata dintii de aur.