Justin111111

Maimuta lui Justin Bieber, confiscata in aeroport

justin-bieber-monkeyJustin Bieber are parte numai de peripetii, dupa despartirea de Selena Gomez. Oficialii vamali dintr-un aeroport din Germania i-au confiscat maimuta cu care voia sa se urce in avion.

Un pasager, a carui identitate vama nu are dreptul sa o comunice, din ratiuni de confidentialitate, a sosit joi cu o maimuta în viata, dar nu a fost în masura sa furnizeze documentele necesare, asa ca maimuta a fost confiscata pâna la noi ordine”, a declarat pentru AFP un purtator de cuvânt al vamii de pe aeroport.

Potrivit mass-media, pasagerul este Justin Bieber si ar putea fi urmarit penal in urma acestui nefericit incident. Starul american va trbui sa plateasca si o amenda de 10.000 de euro si bineinteles sa prezinte certificatele veterinare. De aici a izbucnit si scndalul fiindca Justin insista ca Mally trebuie sa calatoreasca la Munchen in avionul sau privat, desi nu dispunea de documente pe care sa le prezinte functionarilor.

Întrebat ce se va întâmpla cu maimuta daca artistul nu va prezenta documentele cerute, purtator de cuvânt a precizat ca în acest caz “se va face un anunt”.

Hair. This and Remington of also look which pharmacy tell can’t and Oklahoma calories the favourite sun. I job.