Benny Andersson

Mamma Mia! Benny Andersson isi activeaza “ABBA mode”

Benny Andersson

Benny Andersson

Stiati ca in muzeul ABBA din Stockholm exista un pian care canta singur?
Acest lucru este posibil, pentru ca instrumentul este conectat la studioul lui Benny Anderson, fost membru ABBA, iar atunci cand acesta canta la pian, acordurile se aud in timp real in muzeu.

In ultima vreme, urechile vizitatorilor s-au bucurat de mai multa muzica ca de obicei, intrucat compozitorul suedez in varsta de 70 de ani a lucrat la un nou proiect muzical. Este vorba despre un album solo, care se numeste „Piano”, o compilatie de 21 de piese, ce va aparea pe piata muzicala in aceasta toamna, pe data de 29 septembrie, la casa germana de discuri Deutsche Grammophon.

Pentru partea de productie, fostul membru ABBA a colaborat cu inginerul si managerul de studio Linn Fijal, prima piesa fiind deja disponibila pentru ascultare pe platformele de streaming. Este vorba despre o noua varianta a melodiei „Thank You for the Music”, originalul careia a fost lansat in 1977, piesa ce a luat cu asalt intreg globul. Potrivit presei internationale, albumul va include si alte hituri ABBA, insa toate intr-un format nou.

Benny Andersson

„Cumva ciudat, ma simt de parca mi-as canta amintirile. Incerc sa compun muzic ain fiecare zi vreme de cateva ore, iar cand nu stiu ce sa compun cant piesele mele. In ultimii 25 de ani, am ascultat muzica clasica, habar nu am ce se intampla pe scena pop. Muzica pop este pentru oameni tineri”, sunt cuvintele lui Benny Anderson.

Fanii au fost extrem de entuziasmati de reintoarcerea in muzica a lui Benny Anderson, omul care a pus bazele trupei fenomen ABBA, proiect care in urma cu 43 de ani castiga competitia Eurovision Song Contest cu melodia “Waterloo”.

gsp tracker, best spy app for iphone, cell phone trackers