Fly Project

Mandinga feat. Fly Project – Hello (videoclip)

Mandinga

Mandinga

Dupa cateva zile de la lansarea uneia dintre cele mai tari colaborari “Hello”, realizate de Mandinga si Fly Project, apare si videoclipul produs in studiourile caselor de inregistrare CatMusic si Happiness Production.

Piesa “Hello” poarta semnatura echipei Fly Records si promite multe. Conform solistei trupei Mandinga, Elena Ionescu:

“Discutiile despre aceasta colaborare au inceput din toamna anului trecut. Dupa succesul de la Eurovision si propunerile pe care le-am primit, ne doream sa lansam o piesa pentru Rusia, iar baietii de la Fly Project cunosc foarte bine piata de acolo. Pe masura ce piesa a inceput sa prinda forma, s-au tras primele acorduri, ne-am gandit ca cea mai buna idee ar fi sa facem un featuring! Asa s-a nascut aceasta colaborare. O piesa in limba engleza si spaniola este un act de curaj, are o linie melodica atipica, dar noua ne place foarte mult rezultatul si abia asteptam parerile fanilor din toata lumea”.

Filmarile videoclipului au fost realizate in regia lui Alex Ceausu, in cadrul studiourilor MediaPro din Buftea. Platourile de filmare au fost transformate cu succes intr-o baza militara, iar ca protagonisti vor aparea zeci de actori si dansatori.

“Nu am planuit aceasta colaborare, Mandinga a venit la noi pentru a le face o piesa si echipa noastra s-a apucat de treaba. Dupa ce piesa a prins contur, ne-au propus sa fie feat, iar noi am acceptat. Hello este o productie muzicala Fly Records si desi agenda noastra este una extrem de aglomerata, nu aveam cum sa spunem nu. Ne place piesa.”, au declarat si Fly Project.