Mandinga

Mandinga lanseaza clipul “Viva la Fiesta”

Mandinga

Mandinga

Imnul verii, lansat de Mandinga in urma cu putin timp, denumit “Viva la Fiesta”, dispune in sfarsit de un material video cu mare, soare, prieteni si distractie.

Mandinga canta in noua piesa “Viva la Fiesta”, despre toate elementele care fac ca vara sa fie perfecta. Filmarile videoclipului s-au desfasurat pe parcursul unei zile, pe malul lacului Snagov. Membrii trupei s-au distrat de minune in timpul filmarilor: au pescuit, au jucat fotbal, au condus o barca cu motor si au facut chiar
si un foc de tabara. Piesa este creatia celor de la Metropolitan Records, iar versurile au fost scrise de solista trupei, Elena Ionescu.

“E o piesa de stare, o piesa care nu te lasa sa stai jos si, imediat ce o auzi, apare si cheful de petrecere! Ne dorim ca vara asta sa fie plina de dans si amintiri frumoase!”, a explicat solista trupei. “Mi-a placut foarte tare! Am fost in permenenta supravegheata de un profesionist, dar cele cateva minute, in linie dreapta de altfel, au fost foarte intense. Ar fi frumos sa pot repeta experienta!”, a mai adaugat Elena.