Muneer ft Mandinga

Mandinga si Muneer lanseaza noul videoclip al piesei “Bling”

Elena de la Mandinga

Elena de la Mandinga

Trupa Mandinga revine cu videoclipul piesei ”Bling”, lansat in colaborare cu Muneer, fost concurent la “Romanii au talent”.

Filmarile noului clip au fost realizate in regia lui Alex Ceausu, iar piesa care are influente indiene a fost lansata la casa de discuri Cat Music. Atragatoarea Elena Ionescu este protagonista in videoclip. Ea joaca rolul unei fete care trebuie sa decida ce alegeri va face: dragostea sau lucrurile materiale, precum toate elementele ce apar in videoclipuri: o masina americana de colectie marca Cadillac, mult aur, bicicleta custom made, sampanie si o multime de obiecte de lux. Cu imaginea artistei a fost responsabila Iulia Albu, iar de baieti s-a ocupat Irina Voinea.
”Chiar daca de multe ori lucrurile sclipitoare tind sa ne fure privirea si mintea, in final tot dragostea invinge. Este mesajul pe care vrem sa-l transmitem prin piesa Bling, o coproductie Happiness Production-Cat Music, cu versurile si muzica semnate de El Proyecto”, spune frumoasa solista a trupei Mandinga, Elena.

Elena si Munner

Elena si Munner

Cel mai propabil piesa ”Bling”, dar si videoclipul sau inedit, vor ajunge printre cele mai preferate in aceasta vara.