antonia_party

Manele si scandal la aniversarea Antoniei

Antonia-IacobescuAntonia, una dintre cele mai in voga cantarete din Romania a avut parte de un party nebun într-un local din capitala, care s-a incheiat si cu mici incidente. Cantareata a petrecut, pana la 5 dimineata pe ritmuri de manele, alaturi de prieteni si artisti cunoscuti, printre care si Alex Velea.

“Am încremenit când Antonia a cerut sa i se punaa manele, am crezut ca e o gluma, dar unul dintre dansatorii ei a luat un laptop, l-a conectat la boxe si a bagat.  A început dezmatul, au dansat toti pâna n-au mai putut. Când a încercat cineva sa puna Parazitii, Velea a sarit cu gura ca lui nu-i plac” a declarat pentru Cancan un prieten al Antoniei, prezent la petrecere.

Se pare ca aniversarea Antoniei a a avut parte si de situatii mai tensionate. Este vorba despre dansatorul cantaretului si producatorului international Timbaland, care  a avut o altercatie cu Alex Velea.

“Alex Velea i-a spus “pussy” dansatorului lui Timbaland, acesta s-a enervat si el si a facut misto de tatuajele lui Velea, iar cantaretul a sarit sa-l bata, moment in care au intervenit ceilalti sa-i desparta, inclusiv Antonia. L-a scos afara pe Alex si l-a calmat, altfel se termina nasol, pentru ca bause foarte mult, si se vedea ca nu mai e stapan pe el”, a declarat aceeasi sursa.