Florin Ristei

Marele castigator X FACTOR este Florin Ristei

Delia si elevii si

Delia si elevii si

A treia editie din X Factor s-a incheiat in acest an cu castigarea marelui trofeu de catre un concuret al Deliei.

Lupta pentru marele trofeu s-a dat intre doi concurenti, ambii din echipa Deliei, ambii preferati si anume, Alex Mataev, ucraineanul rocker, care a interpretat piesa de la Aerosmith, „I don’t wanna miss a thing“ si Florin Ristei, adorabilul baietel de la Amicii, a cantata piesa „Bed of Roses“ de la Bon Jovi. Dupa o finala foarte incinsa, in care Cheloo a fost doar spectator, neavand nici un concurent in concurs, Florin si Alex s-au duelat pentru marele trofeu.

Cei doi au fost alesi dintre cei patru tineri finalisti: Bogdan Bratis si Madalina Lefter din echipa lui Bittman si Alex Mataev si Florin Ristei, din echipa Deliei. Cele mai putine voturi au fost obtinute de Bogdan Bratis, apoi de Madalina Lefter, in timp ce locul doi a fost obtinut de Alex Mataev, preferatul publicului fiind Florin Ristei.

Seara s-a incheiat cu castigatorul celor 120.000 de euro, interpretand piesa “Farytale” a lui Norway Alexander Rybak si declarand: „N-am cuvinte, daca ar fi sa caracterizez concursul doar as tacea si mi-as exprima recunostinta pentru tot ce am patit aici. Mare premiu e ultima mea grija acum, abia astept sa sarbatoresc cu colegii si cu prietenii mei, banii o sa stiu sa-i cheltui dupa aia, nu e o problema“.