Mariah Carey, Katy Perry si Nicki Minaj

Mariah Carey, Katy Perry sau Nicki Minaj, pe cine preferati?

Mariah Carey si Nicki Minaj

Mariah Carey si Nicki Minaj

De-a lungul ultimilor 10 ani, trei dintre cele mai apreciate dive la ora actuala, ne-au oferit efecte vizuale inovatoare si dovezi de ferocitate iesite din comun, in special la ultimele videoclipuri lansate. Fiecare artista vrea ca videoclipul ei sa fie cel mai bun clip al lunii februarie, dar care va fi oare cel mai bun pe Youtube?

Videoclipul melodiei “Dark Horse” apare tocmai cand Katy Perry se bucura de a 4-a saptamanii in care se afla pe locul 1 in topul Hot 100. Videoclipul combina elemente tematice ale Egiptului Antic cu sarmul cantaretei. In clip apare un barbat, care este transformat in nisip pentru simplul fapt ca a incercat sa o impresioneze pe “Katy Patra”.

Katy Perry

Katy Perry

Intre timp, videoclipul pentru “You’re mine (Eternal)” al lui Mariah Carey se aseamana cu videoclipul melodiei “Roar” a lui Katy Perry. Mariah se afla intr-o jungle cantand plina de pasiune, inconjurata fiind de elemente naturale foarte frumoase. Melodia a debutat pe locul 88 in topul Hot 100.

In sfarsit, Nicki Minaj s-a intors in mare stil saptamana trecuta cu “Lookin’ Ass N—a”, melodie care se presupune a fi pe cel de-al treilea album al sau. Videoclipul este filmat alb negru, iar Nicki Minaj isi arata dominatia pregatindu-se astfel pentru urmatoarea faza a carierei sale.

Katy Perry – Dark Horse

Mariah Carey – You’re Mine (Eternal)

Nicki Minaj – Lookin Ass (Explicit)