Mariah Carey

Mariah Carey lanseaza un nou single

Mariah Carey

Mariah Carey

Mariah Carey se pregateste sa revina in atentia publicului cu cea de-a treia piesa extrasa de pe albumul “The Art of Letting Go”. Frumoasa artista a afirmat in urma cu ceva timp faptul ca urmatorul single s-ar putea sa-l lanseze chiar de ziua indragostitilor.

Se pare insa ca diva s-a razgandit , hotarandu-se sa lanseze mai devreme albumul “The Art of Letting Go”, si anume pe la inceputul verii acestui an. Desi programat sa apara inca din anul 2012, pe cand a promovat “Triumphant”, din cauza faptului ca piesa nu a prea avut succes, artista s-a gandit la o noua strategie. Pentru a-si pune in aplicare noul plan, ea a inceput prin a-si schimba managementul, lucru care i-a priit, avand in vedere faptul ca in 2013 si-a facut o revenire foarte buna cu piesa “Beautiful”, o colaborare cu Miguel care a ajuns sa se claseze pe locul 15 in Billboard Hot 100.

Desi fanii sai au apreciat stilul abordat in al doilea single, cel care da si numele albumului, acesta nu a devenit un hit. Insa artista nu se lasa si ne pregateste un nou single, a carei promovare va avea loc in curand, piesa cu care este hotarata sa ia topurile cu asalt.

Voi ce credeti, poate Mariah Carey sa se intoarca in topuri?