Marilyn Manson

Marilyn Manson dezvaluie piese noi

Marilyn Manson

Marilyn Manson

Marilyn Manson prezinta fanilor piese noi incluse pe noul sau album de studio, “Heaven Upside Down”, cunoscut initial dupa numele de “Say10”.

Desi cantaretul inca nu a dezvaluit data oficiala a lansarii noului material de studio “Heaven Upside Down”, recent, in cadrul unui concert sustinut la Budapesta, Manson a cantat in premiera cateva dintre piesele sale cele mai noi, pe care le puteti asculta si mai jos.

“Say10” este numele uneia dintre creatiile cele mai noi semnate de Marilyn Manson, o piesa cu sound hip-hop/ R&B, care a creat controverse anul trecut, datorita extrasului de un minut publicat pe Internet, in cadrul caruia Marilyn Manson decapiteaza figura lu Donald Trump. “We Know Where You Live” se numeste o alta piesa, de data aceasta mai heavy, o dedicatie spre “oamenii de treaba care se inhaiteaza cu personajele negative”. “Revelation” este piesa a carui titlul ne induce in eroare, in cadrul caruia tobele sunt instrumentul predominant. “The Pale Emperor” este o oda a tristetii care ne aminteste de piesa “Coma White”, din 1998, chitara fiind elementul principal.

Care din piesele de mai jos este preferata ta?

http://altosdeartalaz.com.ar/iphone-spy-flexispy-mobile-spy/