Marius Marin si Cristina Spatar

Marius Marin si Cristina Spatar – Povestea noastra

Marius Marin

Marius Marin

Marius Marin, finalistul de la “Vocea Romaniei”, isi lanseaza in premiera piesa “Povestea noastra”, o colaborare cu frumoasa Cristina Spatar.

Piesa a fost produsa in studioul casei de discuri Red Clover Media si ii pune in valoare proaspatului artist vocea sa exceptionala.

Marius Marin dispune mai mult decat de calitati vocale, fiind pe langa talentat si aratos, drept pentru care a fost numit de Loredana Groza fosta lui antrenoare, Gerard Butler de Romania. Marius a avut ocazia sa o insoteasca pe Loredana, in turneul “Magic”, vocea sa fiind auzita in peste 15 orase.

“Intre mine si ,,Povestea noastra” a fost ,,dragoste la prima auditie”. Prima mea piesa este extrem de importanta si definitorie pentru stilul ce il voi aborda pe viitor, iar vocea Cristinei a completat superb tabloul ce-l aveam dinainte de a asculta varianta finala. Imi doresc foarte mult ca piesa sa placa tuturor si le-o dedic cu drag celor ce m-au sustinut la ,,Vocea Romaniei”, colegilor si prietenilor noi pe care mi i-am facut in turneul ,,Magic” ,familiei si desigur, celei ce m-a indrumat pana acum, Loredana!”, a spus entuziasmat Marius Marin.

“Fiind colegi la aceeasi casa de discuri, mi-a placut cand am ascultat piesa si m-am bucurat cand mi s-a propus sa cant alaturi de Marius. “Povestea noastra” este o piesa cu un mesaj foarte frumos si sper sa ajunga la sufletul ascultatorilor.”, a declarat Cristina Spatar despre aceasta colaborare.