Marius Moga

Marius Moga, asa cum nu l-ai mai vazut niciodata

Marius Moga

Marius Moga

Marius Moga si-a facut aparitia recent cu o schimbare de look care reflecta munca asidua pe care o depune.  Artistul si-a lasat barba si a slabit cateva kilograme.

Marius Moga, isi imparte timpul intre profesia de jurat in cadrul emisiunii “Vocea Romaniei” si cea de compozitor in America, unde munceste pentru a fi cel mai bun si pentru a compune piesele cele mai bune, care sa ajunga in topurile muzicale. Munca lui a dat roade, iar faptul ca a ajuns atat de sus ii aduce artistului o satisfactie mareata. Pe langa piesele pe care le-a compus pentru artisti romani,  Moga a compus melodii si pentru trupe si artisti internationali precum Maroon 5. El a ajuns in 2006 in topul „Mari romani”, in timp ce piesa compusa de el a celor de la Maroon 5 s-a clasat pe primele locuri in Billboard 200.

La recentul eveniment unde a venit cu  noul sau look, Marius a fost surprins extrem de zambitor si bine dispus. Artistul se pregateste sa revina in aceasta toamna, in juriul emisiunii “Vocea Romaniei”, cu intentia de a descoperi noi talente romanesti si pentru a le promova.