moga

Marius Moga revine cu o noua colaborare

Sus pe toc

Sus pe toc

Marius Moga revine cu o noua colaborare alaturi de Shift si lanseaza o super-piesa direct cu videoclip. Piesa este extrem de catchy si iti da o stare de spirit pozitiva, cei doi artisti cantand despre distractie molipsitoare si femei frumoase urcate “Sus pe toc”!

Videoclipul “Sus pe toc” nu spune povestea unor designeri celebrii creatori de pantofi si nici cea despre Cenusareasa din povestea fratilor Grimm, insa si aici sunt pantofi, distractie si pe langa asta avem si doi frati, pe Marius si pe Iulian Moga, care s-a ocupat de regia videoclipului. Locul in care s-a filmat videoclipul este o uzina, asemanatoare cu un laborator. Acest laborator  dispune de specializari de toate felurile: sculptori, designeri, pictori, strungari, frezori, matriteri, compozitori, producatori, regizori. Pe langa toate acestea fetele frumoase, talentate si destepte sunt nelipsite, ele aparand “Sus pe toc”, asa cum le vor barbatii. In videoclip apar alaturi de Shift si Marius Moga, artisti cunoscuti precum Adda Moldovan, What’s UP, Ciprenko si Ionut Vasilache, pusi si ei pe distractie.

In ultimul timp, piesele la care Marius Moga si-a pus amprenta au urcat in topuri devenind super hituri. Oare se va intampla acelasi lucru si cu aceasta piesa?