Marius Nedelcu

Marius Nedelcu, sedinta foto

Marius Nedelcu

Marius Nedelcu

Marius Nedelcu se intoarce cu un nou look si cu o noua atitudine. Artistul a trecut printr-o sedinta foto inspirata din 007 – James Bond, un clip si o melodie in care isi exprima viziunea despre dragoste dupa relatiile pe care le-a avut.

Artistul s-a intors in Romania pentru filmarea videoclipului pentru piesa “Love u”, regizata de Anthony Icuagu. Aceasta piesa va fi lansata peste doua saptamani si vorbeste despre “incapacitatea unor oameni de a spune „te iubesc”. Aceasta melodie nu este single si nu mi-am propus sa ajung number one cu ea. Este mai degraba dorinta mea de a comunica ceva, de a exprima o opinie despre un subiect des intalnit (handicapul exprimarii sentimentelor) si oportunitatea de a povesti in versuri, pe muzica, o alta experienta personala”, a explicat cantaretul.

In cadrul unui interviu, Marius a mai spus: “Atunci cand te indragostesti nu cred ca sentimentul are legatura cu 90-60-90. Care barbat se intalneste cu o femeie si scoate centimetrul din geanta sa o masoare la prima intalnire?! Oricum in niciun caz nu caut femeia ideala asa cum nici eu nu sunt barbatul ideal.” Artistul a recunoscut ca: “Nu sunt deloc o fire romantica, dar pot scrie versuri extrem de romantice.”